Inaktiv platsannons

Vill du bli vår nya Arbetsmiljösamordnare? i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vill du bli vår nya Arbetsmiljösamordnare?

Sökes till Sundsvall

Vi på Peab värnar om vår arbetsmiljö och arbetar ständigt aktivt med att utveckla den. Vill du bli en del av en inspirerande och stöttande organisation där arbetsmiljöfrågor är centralt? Just nu satsar vi enormt mycket på säker arbetsmiljö och söker därför en driven Arbetsmiljösamordnare som vill vara med och bidra med utveckling. Välkommen till en arbetsplats där kärnvärdena jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig genomsyrar hela organisationen!

Din roll

Som Arbetsmiljösamordnare driver och stöttar du i arbetsmiljöarbetet inom arbetschefsgruppen. Du bistår organisationen med sakkunskap inom arbetsmiljöfrågor i alla projektskeden med fokus på den dagliga verksamheten i de projekt som bedrivs i Västernorrland och Jämtland som är vårt geografiska område.
De dagliga arbetsuppgifterna består bland annat av att:
•  Säkerställa att arbetsmiljöarbetet följer vårt ledningssystem.
•  Stötta och driva arbetet med riskinventeringar och arbetssätt och dokumentera dessa.
•  Bistå i skyddsronder.
•  Sammanställa, utreda, informera och rapportera olycks- och tillbudsstatistik för projekt.
•  Vara behjälplig i produktionen med att säkerställa att projekt- och arbetsmiljöplaner genomförs i produktionen.
•  Vara delaktig i utbildningsinsatser inom arbetsmiljöområdet.

Din profil

Vi tror att du har några års erfarenhet av operativt arbete där arbetsmiljöfrågor har varit en del av det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har arbetat i bygg- och anläggningsbranschen.
Framförallt ser vi att du har ett genuint intresse för arbetsmiljöfrågor och en förståelse för branschen.

Du är en engagerad, kommunikativ och självgående person som brinner för arbetsmiljöfrågor. Då du ansvarar för att driva arbetsmiljöarbetet framåt i organisationen krävs det att du är ansvarstagande och målmedveten. Vidare ser vi att du besitter en god pedagogisk förmåga och kan förmedla information kring arbetsmiljöarbetet på ett tydligt och förståeligt sätt.

Tjänsten utgår från Sundsvall men ditt arbetsområde är våra projekt i Västernorrland och Jämtland.
Körkort B är ett krav då resor i tjänsten kommer att ingå.

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår samtal från andra leverantörer.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-19

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis