Inaktiv platsannons

Betongarbetare/Armerare i Sundsvall m.fl

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Betongarbetare/Armerare

Sökes till Sundsvall m.fl

Vi har flera intressanta nya projekt för uppstart i bl.a Sundsvall och Bollstabruk.
Vår verksamhet växer och behöver förstärkning av ett antal betongarbetare/armerare till vår arbetschefsgrupp inom anläggning i Västernorrland och Jämtland.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.
Vi ställer som krav att du har yrkesbevis och flera års erfarenhet som betongarbetare/armerare och helst erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande.
Krankort är önskvärt och körkort är ett krav.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter!
Vi ser gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du bl.a friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-31

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall m.fl
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis