Inaktiv platsannons

Arbetsplatskontorist i Eskilstuna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsplatskontorist

Sökes till Eskilstuna

Vi söker efter en

Arbetsplatskontorist

I rollen som arbetsplatskontorist kommer du att ha ett stort ansvar för vår administration avseende våra anläggningar. Våra värdegrunder jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig är stommen i vårt dagliga arbete! 

Om tjänsten

Som arbetsplatskontorist hos oss arbetar du primärt med in- och utvägning av fordon på flera av Swerock Recyclings deponi- och mottagningsanläggningar. Du har en viktig funktion i att ansvara för våra anläggningars administration samt att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du ingår i ett team tillsammans med en administratör, två platschefer och maskinister som tillsammans med dig får våra anläggningar att fungera optimalt och skapar nöjda kunder som återkommer.

Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera våra vågar för inkommande och utgående material. Du kommer att vara ansvarig för framtagande av statistik och mottagningsbevis till våra kunder samt för växeln till våra anläggningar. I din roll ingår även att ta fram transportdokument och ansvara för att korrekta prislistor är inlagda i vårt system. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten.

Tjänsten på heltid är placerad i Kjula, Eskilstuna.

Arbetstiden är måndag t o m torsdag kl. 06.30-16.00 samt fredag kl. 06.30-13.00.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning gärna med inriktning mot transport och logistik. Du bör ha mycket god datavana och ha lätt för att ta till dig nya IT-system, du har även goda kunskaper i Officepaketet. Du har ett genuint intresse för miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete.

För att vara lyckosam som arbetsplatskontorist hos oss behöver du vara en person som arbetar strukturerat, är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Att arbetet ska utföras med hög service och kvalitet ser vi som en självklarhet. Du är självgående och har en god förmåga att samarbeta.

Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 6 januari 2020, men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Veronica Dahlquist, på tel. 072-533 40 09. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd Strandbro på tel. 072-533 36 61.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-06

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis