Inaktiv platsannons

Inköpare i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpare

Sökes till Örebro/Västerås

Vill du arbeta i en varierad miljö tillsammans med härliga kollegor i en roll som erbjuder stora möjligheter att utvecklas och påverka inköpsarbetet? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Peab Anläggning i Örebro söker nu en affärsfokuserad och prestigelös inköpare som kommer tillhöra regionens centrala inköpsorganisation och vars huvudsakliga uppgift är att stötta regionen i våra anbuds- och produktionsprojekt. 

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att stötta våra arbetschefsgrupper genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projektet. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Rollen innebär även att du arbetar med leverantörsutveckling och du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik, leverantörsprecision och minimerad riskexponering.

Vem är du

För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. För dig är det viktigt att arbeta i enlighet med Peabs etiska riktlinjer genom hela inköpsprocessen.  

Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Har du dessutom arbetat med inköp inom bygg eller anläggningsbranschen är det starkt meriterande. Du behärskar god svenska i tal och i skrift.  Då det förekommer resor till våra byggprojekt i regionen är körkort B och bil ett krav. Ansvarsområde är Örebro och Västerås med omnejd. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-21

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis