Inaktiv platsannons

VågkontoristVågkontorist i Huddinge

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vågkontorist

Sökes till Huddinge

 

Vi söker efter en

Vågkontorist

I rollen som vågkontorist i vår bergtäkt i Huddinge får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som vågkontorist har du en viktig funktion i att ansvara för täktens administration samt att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du ingår i ett team tillsammans med två administratörer och en platschef som tillsammans med dig får bergtäkten att fungera optimalt och skapar nöjda kunder som återkommer.

Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera den våg som väger ballasten dvs. gruset vi säljer till våra kunder. Du ansvarar för den dagliga tillsynen av vågen, väger in och ut fordon, ansvarar för att korrekta prislistor är inlagda i vårt system. Du tar betalt av kunden direkt alternativt registrerar uppgifterna i vårt faktureringssystem för vidare hantering. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten.

Tjänsten är placerad i Huddinge på heltid med arbetstider 7:00 - 16:00.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning gärna med inriktning mot transport och logistik. Du bör ha en mycket god datavana och ha lätt för att ta till dig nya IT-system, du har även goda kunskaper i Officepaketet.

För att vara lyckosam som vågkontorist hos oss behöver du vara en person som arbetar strukturerat, är noggrann och har lätt för att kommunicera med andra människor. Att arbetet ska utföras med hög service och kvalitet ser vi som en självklarhet. Du är självgående och har en god förmåga att samarbete.

Då vår verksamhet innefattar tunga fordon, sprängning av berg mm så är säkerhetsmedvetenhet viktigt för oss. Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 december 2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Andersson, på tel. 073-384 88 97. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR-koordinator Sandra Borgudd Strandbro på tel. 072-533 36 61.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-31

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis