Inaktiv platsannons

Teamchef Kundtjänst i Västerås

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi söker en motiverande Teamchef till vår kundservice i Västerås!

Bli en del av vårt team
Vi söker dig, en motiverande teamspelare som ser lösningar framför problem och älskar att utveckla medarbetare till vår Kundservice i Västerås. Förväntad start januari 2020.
PostNord Sveriges Kundtjänst består av ca 500 medarbetare som ansvarar för att på ett professionellt och effektivt sätt hantera och utveckla servicen för våra kunder. Vi besvarar idag ca 15 000 ärenden per dag fördelat på 15 interna team.

Du har vad som krävs
Vi ser helst att du har en bakgrund från personalledande befattning alt en bakgrund som coach och vill ta steget upp till att leda ditt eget team. För att passa hos oss behöver du vara en flexibel problemlösare och motiveras i att ingå i en teamchefsgrupp med 14 andra teamchefer. Hos oss bygger framgången på samarbete där våra olikheter och olika bakgrunder är vår styrka att lyckas. Att jobba som Teamchef inom kundservice betyder att du jobbar med måluppfyllnad och utveckling av dina medarbetare där problemlösning är vår vardag. Att jobba inom kundservice handlar lika mycket om att ge våra kunder bästa möjliga service som att se till att dina medarbetare och ditt team når våra KPI:er & SLA:er. Din drivkraft att utveckla dina medarbetare är nyckeln till att lyckas hos oss.
Du har kostnads- och personalansvar för ditt team. Du ansvarar för att teamet uppnår fastställda mål och för att ett bra arbetsklimat. Ditt ansvar är att du och din grupp besitter rätt kompetens och har rätt mandat för uppgiften. Vårt Ledarskap är involverande – genom att visa tillit, delegera som skapar rätt förutsättningar att lyckas Självklart genomför du kontinuerlig uppföljning och utveckling av medarbetare. Du är lösningsfokuserad

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis