Inaktiv platsannons

Terminalchef i Hallsberg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord Sverige Produktions befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu en terminalchef till vår Terminal i Hallsberg.

Bli en del av vårt team
Vi drivs av mottot Vi kan, vi vill, vi vågar, vi levererar! Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad chef som vill växa i en roll där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass? Kanske känner du att du vill byta inriktning och arbeta i en spännande terminal som är under uppbyggnad? Vi säker nu en Terminalchef till vår Brevterminal i Hallsberg.

Du har vad som krävs
Vi söker dig med goda chefs- och ledaregenskaper och som bedriver ett modernt chefs- och ledarskap. Du har erfarenhet av att jobba processorienterat, i komplexa strukturer. Erfarenhet av förändringsledning är meriterande. Som person drivs du av aktivt utveckla PostNords kund- och lönsamhetsfokus. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete, gärna från större produktionsenheter med fullt resultatansvar. Din personlighet är viktig och vi söker dig som vågar ta initiativ, har ett starkt resultat- och kundfokus, en förmåga att motivera och engagera. Vidare har du en relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot logistik, teknik eller ekonomi samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som chef är du tydlig och du involverar. Du levererar värde och tar ansvar. Du är tydlig – i dina förväntningar, din återkoppling och din kommunikation. Du involverar – genom att visa tillit, delegera och skapa förutsättningar. Du tar ansvar – genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägarskap och genomföra ständiga förbättringar. Du levererar värde – genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten.

Vi levererar
PostNord har ett stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför att ansvara för en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hallsberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis