Inaktiv platsannons

Är du vår nästa stjärna? Vi söker säljare till Hugo Boss i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar koncept inom NK med varumärken och service som erbjuder en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Vi söker konfektionssäljare till HUGO BOSS NK i Stockholm

Tycker du att det låter tilltalande att arbeta som säljare i Stockholms mest välkända varuhus? Vill du hjälpa människor att hitta den perfekta outfiten och få dem att känna sig trendiga och självsäkra? Då kanske du är vår nya säljare! 

Arbeta med trendiga varumärken i inspirerande miljö

NK är ett av Sveriges mest anrika varuhus. I över 100 år har vi framgångsrikt och med finess uppfyllt våra kunders drömmar genom att leverera shoppingupplevelser i världsklass. I Stockholm erbjuder vi varje kund ett välutvecklat, exklusivt sortiment. Med avdelningar inom allt från skönhet och mode, kan våra kunder hitta varor för alla tillfällen.

Kunder kommer till NK för att bli inspirerade av vår lyxiga miljö och världsledande varumärken. Det är här du kommer in i bilden. Ditt uppdrag är att finnas där för våra kunder - oavsett när och av vilken anledning de besöker varuhuset. Du erbjuder alltid ypperlig service och din fullständiga uppmärksamhet. Genom att lyssna på kunden skapar du en relation och tar reda på vem denne är och vill vara. Du blir en trendguide för att hitta den perfekta outfiten och få besökaren att känna sig självsäker i sina val.

Vill du vara med och skapa en shoppingupplevelse i världsklass? Brinner du för sälj och service?

Vi söker nu dig som har stor passion för service, styling och mode. Som person är du ständigt nyfiken på de senaste inom konfektion. Förutom det tror vi att du är en social person och en stjärna på att bygga relationer med människor. Att kunden alltid sätts i främsta rummet är en självklarhet för dig - är kunden nöjd är du nöjd.

Du har tidigare jobbat med sälj och service, gärna inom detaljhandeln. Att vara säljare hos oss innebär att du har förmågan att se den affärsmässiga helheten. Genom din kunskap om produkter, material och service är du en nyckelperson för varje besökare. Våra säljare präglas av kompetens, närvaro i kundmötena samt drivkraft mot företagets mål.

Som person är du flexibel, mycket energi, driven, utåtriktad och handlingskraftig. Som säljare förstår du hur viktigt det är med noggrannhet kring detaljerna som skapar helheten på våra avdelningar. Du är en del av ett team, samarbetsvillig, engagerad och målmedveten i vår vision om att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

  • säkerhetsställa servicemål och kundnöjdhet  
  • arbeta mot uppsatta nycktals- samt försäljningsmål, både personliga och gemensamma 
  • genomföra behovsanalys, inspirera våra besökare och guida dem rätt genom varuhusets alla möjligheter.

Som säljare hos oss blir du ansiktet utåt för hela vårt varumärke. Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp och inspirerar varandra. Du får dessutom spendera dina dagar i en inspirerande, vacker miljö mitt i Stockholms stadskärna.

Var med och uppfyll människors drömmar - bli en del av NK.
Tjänsten på Hugo Boss är ca 25h/veckan med tillträde 1/1-2020.

Intresserad?
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ellen Nylander- HR-partner, 0768 87 24 04.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar, dock senast  30/12-2019.

Vi hoppas att vi har lyckats fånga ditt intresse och välkomnar dig med din ansökan
 

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis