Inaktiv platsannons

Red Bull söker en Sales Activator till Stockholm Syd med omnejd! i Södertälje

Om tjänsten

Är du en person som drivs av att skapa och utveckla relationer? Tycker du om att få använda din kreativitet för att stärka och utveckla synligheten av en produkt i syfte att driva försäljning? Vill du bli en del av ett energifullt team och starkt varumärke? Red Bull vill ge vingar till dig som är tävlingsinriktad, kreativ och samarbetsvillig och är öppen för nya utmaningar – nu söker vi en Sales Activator till Stockholm Syd! Som Sales Activator är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa våra butiker att maximera sin försäljning av Red Bull. Detta genom att fylla på våra säljpunkter, bygga säljande butiksmiljöer och exponera våra produkter på bästa sätt, men även genom att sälja på ditt eget geografiska distrikt. Du ser till att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet och säkerställer förstklassig service genom att vara personlig, kunnig och tillgänglig. Våra försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull. Vi ställer höga krav på våra Sales Activators samtidigt som vi ger dig förutsättningarna för att lära, utmanas och växa i din roll. Arbetets och rollens natur kan medföra resor och övernattningar på distriktet och vid evenemang såsom konferenser mm. Du kommer i denna roll utgå hemifrån. Sista ansökningsdag är den 31 december 2019. Då vi kan komma att tillsätta rollen innan dess rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt! Vi erbjuder bland annat: • Ett spännande företag, varumärke och arbete • Coachning på dina styrkor och individuell utvecklingsplan • En stark företagskultur med vinnarattityd • Möjlighet till roliga events och aktiviteter • Friskvårdsbidrag • Försäkringspaket • Lunchbidrag (Rikskortet) • Fast lön + bonus • Fördelaktig pensionsavsättningsmodell • Tjänstebil

 • PERFECT STORE

  Som Sales Activator är en av dina uppgifter att upprätthålla och utveckla din kundbas med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Du ska presentera insikter och kommersiella förslag som förbättrar kundernas förutsättningar att öka försäljningen och därigenom även säkrar Red Bulls framgång. Det krävs att du är organiserad, resultatfokuserad och effektiv med en "kan göra" attityd. Du ska ha förmågan att uppnå högt uppsatta mål, samtidigt som du ska kunna reagera och agera på förändrade affärsprioriteringar när de uppstår.

 • KUNDORIENTERAD

  Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism och för oss är det en självklarhet att vi ska erbjuda vår kunder förstklassig service. Det är din uppgift som Sales Activator att säkerställa att vi ger den bästa kundupplevelsen genom att vara ödmjuk, proaktiv, uppmärksam och passionerad. Du ska regelbundet besöka kunderna inom ditt ansvarsområde och säkerställa att vårt varumärke är representerat med högsta kvalitet. Du ska bygga effektiva och givande relationer med beslutsfattare samt skapa lojalitet och långsiktiga relationer genom att vara kunnig och påläst om din marknad och dina kunder.

 • ENTREPRENÖRIELL

  Som Sales Activator ska du ha en entreprenöriell läggning. Du ska kunna jobba både analytiskt och kreativt och du söker alltid alternativa vägar genom en intellektuell nyfikenhet och proaktivitet. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt geografiska område.

 • PERSONLIG UTVECKLING

  Red Bull vill ta fram det bästa hos dig. Våra medarbetare är vårt varumärke, vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark gemenskap och enorm passion för det vi gör. Red Bull kommer att ge dig förutsättningarna att bli exceptionell inom det du gör och stödja dig i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Dina erfarenheter inkluderar:
 1. 1-2 års erfarenhet av försäljning och varuplock på fältet och gärna inom dagligvaruhandeln och servicehandeln

 2. Disciplinerad, strukturerad och fokuserad – samtidigt som du kan bjuda på dig själv

 3. Giltigt B-körkort är ett krav

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis