Inaktiv platsannons

Näringsförlagd utbildning (NFK) Högskole student i Huskvarna

NFK PÅ... På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en...

Om tjänsten

NFK PÅ SAAB

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Saab Training & Simulation (T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. Se vår på youtube.

Saab Training har ca 450 anställda och vi finns i 12 länder runt om i världen. På Saab Training & Simulation finns det möjlighet till NFK. Vi kommer att försöka matcha din bakgrund mot de uppdrag som vi har beskrivit nedan

Möjliga NFK uppdrag (inom ramen för din utbildning)
  • Se och lära olika typer av arbetsroller och processer relaterade till produktion, inköp, planering, logistik, lager och spedition. Exempel på arbetspaket: Sätta en standard för hur vi kan arbeta med kostnadsuppföljning på några prioriterade produkter.  Ta fram förslag på vilka mätetal som för följas upp samt hur dessa kan visualiseras i verksamheten.
  • Rita upp och ta fram egna varianter av delar till antitankvapensimulator för egentillverkning med utgångspunkt från riktiga vapen delar
  • Reservdels optimering
  • Uppdrag inom SW utveckling
Din framtida utmaning

För det här uppdraget krävs givetvis en matchning mellan krav och kompetens, men det viktigaste för oss är att du är förtrogen med våra värderingar och känner att du delar dem. För oss på Saab Training & Simulation är HUR vi är och agerar minst lika viktigt som VAD vi kan. Vi inom Saab bedriver att aktivt arbetsmiljöarbete med fokus på hållbarhet samt en säker och trivsam arbetsmiljö. Vi är varandras arbetsmiljö och alla anställda är skyldiga att medverka till att en bra arbetsmiljö.

Inom Saab jobbar vi med värderingar med focus på Kunnande, Vilja och Förtroende och det genomsyrar hela vår verksamhet, från rekrytering till ledarskap och individuell målsättning för alla medarbetare.

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huskvarna
Typ av kontrakt
Examensarbete
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis