Inaktiv platsannons

Spontanansökan - Matros i Stockholm

Om tjänsten

Tallink Silja vill höra från drivna och erfarna matroser

Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Nu vill vi komma i kontakt med dig som är självgående, skicklig, flexibel och som vill arbeta som matros ombord på våra svenskflaggade fartyg Silja Symphony och Galaxy. Vi kan i framtiden komma att erbjuda behovsanställning med möjlighet för långtidsvikariat och framtida tillsvidareanställning.

Som matros arbetar du på däcksavdelning tillsammans i ett team som sköter det dagliga underhålls-, lastnings- och renhållningsarbetet samt vakttjänstgöring på bryggan. Du samarbetar och rapporterar direkt till båtsman/styrman ombord. Dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av:

 • Arbete med fartygets lastning och lossning samt delta i fartygets förtöjning.
 • Deltagande i säkerhetsövningar samt utförande brand- och säkerhetsronder.
 • Arbete med underhållsarbete, vakttjänstgöring samt övriga uppgifter som tilldelas av avdelningsansvarig.
 • Att vara uppdaterad och arbeta enligt de procedurer som är fastslagna enligt rederiets manualer.
 • Att bemöta passagerare med service som möter eller överträffar deras förväntningar.


Tjänsten innebär både arbete dagtid och som vaktgående. Arbetsuppgifterna kan fördelas mellan flera vakanser ombord enligt schema.

Vi söker dig som:

 • har giltig matrosbehörighet enligt STCW Manila samt yrkeserfarenhet till sjöss som matros.
 • är en ansvars- och initiativtagande medarbetare med förmåga att arbeta både på egen hand och i arbetsteam.
 • är införstådd i regler rörande säker miljö och det egna ansvaret i säkerhetsorganisationen ombord.
 • har högt säkerhetstänk, är uppmärksam och lyhörd på situationer som uppstår ombord.
 • är serviceinriktad, problemlösande, stresstålig och ödmjuk.
 • har positiv energi, god samarbetsförmåga och social kompetens, vilket är A och O.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism. Det är även viktigt att du talar svenska och engelska obehindrat och kommunicerar tydligt i tal då alla som arbetar ombord har en uppgift i säkerhetsorganisationen. Vill du ha ett försprång när vakansen uppstår? 
Varmt välkommen med din intresseanmälan via vår hemsida www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss. Vi tar kontakt löpande, sök därför gärna redan idag! Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida. Lön enligt kollektivavtal.


Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis