Inaktiv platsannons

Installationsledare (Rör) till Hus Göteborg

Om tjänsten

 

 

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden.
Skanskas husverksamhet i Göteborg har många spännande pågående projekt nu bl a Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och förbättring. Våra projekt blir mer komplexa och installationstäta och vi söker därför förstärkning.


Du skapar förutsättningar för lyckade projekt

Som installationsledare kommer du in i tidiga skeden och är en viktig tillgång i projektering och skapar rätt förutsättningar för inköp och produktion. En viktig del av arbetet är att säkerställa att krav och önskemål från beställare uppfylls och att installationslösningar utformas på ett kostnadseffektivt sätt.
Du kommer att jobba i ett team som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och delar med sig av sin kunskap. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen tillsammans med projektchef, projekteringsledare, produktionschef, beställare, konsulter, arkitekt, entreprenörer, m.fl.

 

En projektledare med teknikintresse

Du som söker kanske idag jobbar som styrkonsult, projektledare hos en styrentreprenör, installationsledare- eller samordnare.
Vi vill att du har några års erfarenhet av att jobba med styr- och reglerinstallationer i byggprojekt och att du har en fallenhet för att se helheten och förstå vad som är kostnadsdrivande.
Du har en övergripande systemförståelse och intresse för hela installationsområdet. Vidare är du en lagspelare som nätvärkar framgångsrikt med egna gruppen samt kunder, leverantörer och underentreprenörer.

 

Vi är nyfikna på dig!


Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 31 januari. Vi genomför löpande urval och intervjuer, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Lena Schälin 010-448 43 45. Under julledigheterna har vi begränsad möjlighet att svara på samtal.

 

Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

23-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis