Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- Tekniker Logistik i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Som tekniker på Logistik får du en spännande roll i en ung och dynamisk avdelning, möjligheten till att tillhöra ett lag som ger service och skapar bättre förutsättningar för sina intressenter!

Spendrups har investerat i ett högautomatiserad höglager där logistiklösningen är bestående av automation i olika delar, hissar, bansystem, monorailbana och kranar.

Avdelningsbeskrivning

Avdelningen ansvarar för drift och underhåll av höglagret och tillhörande delar. Avdelningen styrs av hög tillgänglighet mot intressenterna.

Avdelningens långsiktiga arbete är att proaktivt agera på behov av underhåll för att ständigt minska påverkan för intressenterna. Vi maximerar då värdet för intressenterna och därmed bidrar vi till att Spendrups kan tillgodose kundernas behov.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tekniker kommer du i huvudsak att arbeta med avhjälpande, förebyggande underhåll och akut underhåll. Underhållet består av mekaniskt och elektriskt arbete. Det förebyggande underhållet innebär inspektion/kontroll, smörjning, utbyte av slitagedelar samt rengöring. Du kommer att medverka i förbättrings- och projektgrupper och spelar en viktig roll för att hålla vår verksamhet tillgänglig till 100%. Du arbetar med analys av fel och störningar för att finna ”rotorsaken”. Vi använder underhållssystemet IDUS för planering av underhållsåtgärder och för rapportering av utfört arbete. 

Arbetet är förlagt på vardagar och helger, vi går 4-skift. 

Kravprofil och personliga egenskaper

  • du har en gymnasial utbildning med inriktning elinstallation, automation, drift och underhåll eller utbildning som ger likvärdig kompetens
  • fallskydd, heta arbeten, truckkort, kranar och travers, mobila arbetsplattformar och SSG45:00 är meriterande
  • erfarenhet från självständigt arbete med tekniskt innehåll såsom processunderhåll och underhåll av produktionslinjer är meriterande
  • du ska kunna läsa och förstå teknisk dokumentation på svenska och engelska. 
  • du har god datorkunskap och förmågan att lätt tillgodogöra dig teknisk dokumentation
  • arbetet kräver att kunna arbeta på hög höjd, maxhöjd på 38 m
  • du ska kunna läsa och förstå el- och pneumatikschema
  • erfarenhet av reparation, service och montage av kedjetransportörer/rullbanor är meriterande
  • god kunskap av bearbetningsmaskiner och tillverkning

Som person är du strukturerad, har god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund, samt har lätt för att samarbeta och klarar att arbeta i såväl små som stora grupper är en fördel för att lyckas i rollen som skiftgående tekniker.

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. 

Sista ansökningsdag: 15 december
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/skift
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis