Inaktiv platsannons

Företagschef/Biträdande kontorschef i Visby

Om tjänsten

Om jobbet

Starka kontoret Gotland består av två kontorsenheter; Visby och Hemse. Starka kontoret Gotland består av 25 medarbetare och har en affärsvolym på totalt ca 14 mdr och 34 000 kunder. Både privat- och företagsaffären är starka på marknaden.

Vi söker nu en Företagschef som har förmågan att ta Swedbanks utveckling på Gotland vidare tillsammans med ett engagerat team. Kontoret har nöjda kunder, motiverade medarbetare och en bra lönsamhet. Som företagschef bidrar Du till att fortsätta den resan.

Som Företagschef/Biträdande Kontorschef ansvarar du för:

  • Du är ansvarig för Företagssidan som idag består av 12 inspirerande kollegor.
  • Du har fullt ansvar för resultat, risk och försäljning gällande företagsaffären.
  • Du utvecklar och driver kontorets affärsverksamhet med fokus på företagsaffären.
  • Du leder kreditarbetet, säkerställer kreditkvalitet och affärsmässighet med en balanserad och hållbar risk
  • Du har ansvar för den organisatoriska och sociala arbetsmiljön och driver det systematiska arbetsmiljöarbetet inom din enhet.
  • Du driver digitaliseringen inom den enhet där du verkar och säkerställer att alla i ditt team tar till sig det digitala arbetssättet
  • Du är en av Swedbanks företrädare externt, dvs en ambassadör för Swedbank som representera banken i externa samhällsengagemang och i det lokala näringslivet. Vi tar en aktiv roll i samhället på Gotland i syfte att vara med och bidra till utvecklingen av ön.
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet eller som är intresserad av att utveckla ditt ledarskap. Förutom solid kompetens inom framför allt företagsaffären, ser vi gärna att du har ett väletablerat nätverk och position i näringslivet på Gotland. Lokal marknadskännedom är en viktig framgångsfaktor för att du ska lyckas i ditt uppdrag. Har du inte nätverket idag så har du en förmåga att skaffa dig det.

Härutöver drivs du av att leda, inspirera och utveckla medarbetare i tider av förändring. Du vet att coaching sker i vardagen och att det därför är viktigt att vara både synlig och tillgänglig för att utveckla såväl kundaffär som medarbetare. Bra chefer utvecklar bra medarbetare som skapar goda prestationer.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Chefserfarenhet
  • Erfarenhet från privat- och företagsaffären
Möjliga nästa karriärsteg
  • Ledarroller inom andra delar av banken
Varför jobba med mig?– Roger Andersson

Jag upplever mig som en tydlig och involverande chef och ett av mina mål är att få dig att växa både som person och i yrkesrollen. Samarbete och prestigelöshet är nyckelord för att lyckas.
Du kommer att få mycket ansvar och jag kommer att vara tydlig i vad jag förväntar mig av dig. Vi jobbar i team och kulturen präglas av ett stort engagemang från hela gruppen.

Rörelseområde Sydost

Rörelseområdet Sydost består av 8 starka KC med totalt 34 kontor och ca 450 medarbetare.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster

 

 

 

 

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis