Inaktiv platsannons

Business Specialist i Sundbyberg

Om tjänsten

Om jobbet

Swedbank Försäkring är ett av de största försäkringsbolagen inom avtalspension och individuellt pensionssparande. Vi är ca 140 anställda och arbetar främst med att utveckla försäkringsrelaterade produkter samt att ge stöd till kollegor som dagligen hjälper kunderna med att välja rätt försäkringserbjudande.

Vi söker nu en Business Specialist inom enheten Insurance Savings med produktfokus på Avtal- och Tjänstepensioner, för att stärka teamet på fyra produktspecialister och fyra affärsutvecklare. Som Business Specialist är du delaktig i upphandlingar, produktutveckling, prissättning, lönsamhet, regelverk och kravställning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga delar av organisationen, såsom IT-utvecklare, aktuarier och jurister.

Arbetet präglas av högt tempo och att man har ett stort antal parallellt pågående arbetsuppgifter.

Sammanfattningsvis innebär rollen att:

  • Ta ansvar för några av våra sparprodukter
  • Stödja i affärs- och produktutveckling
  • Säkerställa god kommunikation med kunder, rådgivare och andra kollegor
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Ett absolut krav är att du kan försäkrat sparande! Du har således fördjupade kunskaper i vissa produkter och bred kunskap inom samtliga livförsäkringsprodukter. Du har läst relevanta försäkringsutbildningar och det är en stor fördel om du också förstår riskförsäkring. Du är skicklig på administration, processer och utveckling av produktkoncept. Du har lätt för att lära och koppla på ny kunskap på redan befintlig. Koncernspråk är engelska och används bitvis lika frekvent som svenska.

Meriternande är om du har erfarenhet av att implementera produkter på marknaden i samverkan med IT-specialister och övriga processägare i organisationen.

Då kan vi erbjuda ett väldigt kul och utvecklande jobb!

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Försäkringsrådgivare/ Företag
  • Försäkringsadministration
Möjliga nästa karriärsteg
  • Affärsutvecklare inom distributionskanaler
  • Andra roller inom Swedbank Försäkring
Varför jobba med oss?

Insurance Savings består av ett härligt gäng med mycket energi och hög kompetens. Vi drivs av förändring, digitalisering och att stötta verksamheten och kollegor. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete där det ställs stora krav på engagemang, vilja och ledarskap. Dina ansvarsområden kommer säkerligen att anpassas efter dina erfarenheter och vad du brinner för. Du kommer ha hjälpande kollegor inom såväl Insurance Savings som andra delar av försäkringsbolaget.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis