Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Karlstad

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoret i Karlstad ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 65 000 privatkunder och ca 3 500 företagskunder. Vi är 50 medarbetare och verksamheten bedrivs på två orter, Karlstad och Kil. Vi ingår i enheten Värmland som består av våra kontor i Karlstad, Kil, Kristinehamn, Hagfors, Torsby, Åmål och Säffle.

Vi söker nu en Kundrådgivare till vårt Servicekontor i Karlstad.

Som Kundrådgivare arbetar du med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension och jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud. Du har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Vårt lokala samhällsengagemang är viktigt och vi håller regelbundet digitala utbildningar för våra kunder samt föreläser om privatekonomi i grund- och gymnasieskolor.

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av och hantera kundens totala behov, eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
  • Självständigt hantera privat- och företagsärenden och genomför affärsavslut
  • Ger finansiell rådgivning till primärt privatkunder men hanterar även företagskunders grundläggande behov inom både låna, spara och betala
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är lyhörd, pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och levererar ett bra resultat. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och som drivs av gemensam framgång.

Har du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har erfarenhet av bolån, så ses det som mycket meriterande. Swedsec Rådgivarlicens är ett krav för rollen och har du Bolånelicens idag är även det meriterande.

Varför jobba med mig och mitt team? - Ulrika Ljunghaga

Karlstad präglas av framåtanda och ständig utveckling och du som söker till oss vill arbeta i ett öppet klimat i ett team med stort fokus på kundnöjdhet och affärer. Min drivkraft är engagemang och delaktighet och jag sätter stor vikt vid teamet och samarbete, alla delar i ett lag är lika viktiga. Du som söker till oss ska drivas av utmaningar och sätta service i stort fokus.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis