Inaktiv platsannons

Lagerarbetare till varudepå i Kungsängen-Brunna

Om tjänsten

Till vår nya varudepå i Kungsängen-Brunna söker vi nu lagerarbetare som vill möjliggöra god varuförsörjning så att vi kan ta kundmötet till högsta nivå. Du välkomnas till ett härligt team på 20 kollegor som alla strävar efter samma mål!

Varudepån är en av tre depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet.

Om rollen

Din tjänst som lagerarbetare kommer vara väldigt varierande med stor möjlighet att vara med och påverka inom ramarna för ditt arbete. I rollen som lagerarbetare ingår arbetsuppgifter inom inleverans, utleverans och returer. För att möjliggöra en hållbar arbetsmiljö tillämpar vi arbetsrotation. Du kommer att starta din anställning med en introduktion för att du ska känna dig så trygg som möjligt i din nya roll. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Om dig

Vi ser att du som söker har truckkort och flera års erfarenhet från lagerarbete, gärna med erfarenhet inom e-handel. Du drivs av att vara i en serviceinriktad miljö där du i nära samarbete med dina kollegor bidrar till Systembolagets fortsatta utveckling och ökad kundnöjdhet. Då arbetet innefattar en del tunga lyft är det viktigt att du har god fysik för att klara av dessa arbetsmoment. Som person är du flexibel, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt till såväl arbetet som dina kollegor. För att arbeta hos oss på Systembolaget ska du ha fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss! Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram, sedan erbjuder vi flertalet möjligheter för att du ska lära dig mer och fortsätta att utvecklas med oss. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsängen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsängen | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis