Inaktiv platsannons

Butikschef till Tuna Park, Eskilstuna

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Vi söker nu en stjärna till butikschef till vår butik i Tuna Park köpcentrum i Eskilstuna. För att lyckas och trivas som butikschef hos The Body Shop har du ett stort affärsdriv, starka ledaregenskaper och en god förmåga att skapa relationer! Är det dig vi letar efter?

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, vilket fortfarande ör drivkraften för varumärket. The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.


The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder. 2019 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.ROLLEN SOM BUTIKSCHEF
Som butikschef hos The Body Shop är dina främsta uppgifter att utveckla dina medarbetare och driva försäljningen i butik. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet! 


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innefattar bland annat:

  • Ansvar över budget och personalkostnader
  • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering
  • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
  • Rekrytering av nya stjärnor till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
  • Arbete med olika typer av externa samarbeten
  • Visual Merchandising och lagervård
  • Genomdriva event och kampanjer enligt riktlinjer


VI SÖKER DIG SOM
  • Har gedigen erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln i en ledande roll, med fördel som butikschef
  • Har en förståelse för siffror samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Erfarenhet av makeup- och/eller hudvård är starkt meriterande

Din största tillgång är din personlighet! Du är en driven säljare med en naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap. Vidare har du en god förmåga att nätverka och skapa relationer. Du gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa tillsammans med ditt team. Du är lösningsfokuserad och har ett effektivt sätt att arbeta. I rollen som butikschef krävs att man kan skifta mellan olika arbetsuppgifter och samtidigt behålla strukturen och fokus i arbetet.


ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
OMFATTNING: Heltid, 40 h /veckan
TILLTRÄDE: Januari 2020 
SISTA ANSÖKNINGSDAG:
 12 januari 2020


Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!


Forever Against Animal Testing

Djurrättskampanjen  startade 2017 med uppdraget att samla in 8 miljoner namn för att genom FN påverka och stoppa djurförsök inom kosmetika överallt i världen. På ett växte uppropet till att bli världens största upprop någonsin mot djurförsök i skönhetsbranschen. Namninsamlingen lämnades in till FN organet Global Compact i oktober 2018 där det bidrar till hållbarhetsmål 12 – Hållbar konsumtion och produktion. Målet är att inom en snar framtid se ett globalt förbud som även gäller de 80 % av världens länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser.

Publicerad den

29-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis