Inaktiv platsannons

Rekryteringsadministratör till Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 19 december 2019
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Vill du vara med och bidra till varuhusmagi genom att rekrytera medarbetare i världsklass?

Åhléns genomgår en omfattande förändringsresa och för att lyckas skapa framtidens Varuhus behöver vi möta människors ökade förväntan på personligt bemötande såväl digitalt som fysiskt. Det här gäller våra kunder såväl som våra framtida medarbetare. Därför söker vi nu dig som kan göra vår kontakt med kandidater till en upplevelse över förväntan! Som Rekryteringsadministratör är du operativt stöd till Åhléns City Stockholms chefer främst i frågor som rör annonsering, sourcing av kandidater och administration.

Vi erbjuder dig

Som Rekryteringsadministratör är ditt uppdrag att rekrytera olika tjänster till Åhléns City men även vara med och utveckla och uppdatera vår rekryteringsprocess samt det administrativa arbetet på Säljsupport. Arbetet innebär att hitta nya kanaler och forum där vi kan attrahera och fånga rätt målgrupp till varje tjänst. Denna tjänst innebär att du kommer att:

 • se till att annonser är rätt utformade för varje specifik tjänst
 • operativt arbeta med annonsering, första urval och kandidatservice och vid specifika behov hålla i intervjuer och referenstagning
 • arrangera grupprekryteringar/volymrekryteringar
 • administrera nyanställningar
 • att säkerställa att rekryteringsprocessens alla delar är uppdaterade och relevanta
 • supporta administrativt och vara en rådfrågande funktion inom rekrytering, bemanning och avtal för våra avdelningschefer på City.

I rollen som Rekryteringsadministratör är du en del av Citys Säljsupportavdelning där teamet innefattar även specialister inom schemaläggning/bemanning. I detta team har vi ett antal gemensamma ansvarsområden kopplade till varuhus driften, både operativa- och administrativa arbetsuppgifter. Du rapporterar till avdelningschefen på Säljsupport.

Kvalifikationer

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Du behöver ha kundperspektiv och jobba för att bli lite bättre varje dag. Till oss tar du med dig:

 • Stor erfarenhet att arbeta med rekrytering
 • En mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift
 • God samarbetsförmåga.
 • Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning med inriktning på administration alt. HR. Alt att du arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare med goda resultat.
 • HR-utbildning eller motsvarande från universitet/högskola är meriterande.

Personliga egenskaper och sociala förmågor

För att lyckas i rollen som Rekryterare behöver du vara noggrann och strukturerad i allt du gör men även nyfiken och kreativ. Rollen innebär ett mycket självständigt arbete och en stor möjlighet att utforma och påverka arbetssätt och rutiner. Du behöver våga prova nya vägar och ta dig an och utveckla arbetssätt allteftersom. Du har en förmåga att omvandla idéer till verklighet. Det finns även god möjlighet att utvecklas inom generellt HR-arbete men dina primära arbetsuppgifter är inom rekrytering och administration.

För att lyckas i rollen krävs att du har ett genuint intresse för människor. Du förstår värdet av olikheter och ett personligt driv som yttrar sig i engagemang och handlingskraft med ett coachande förhållningssätt. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig, kommunikativ och inspirerande i som person. Utmaningar är något som triggar och motiverar dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning om 6 månader och vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Du är placerad på Åhléns City Stockholm på Klarabergsgatan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis