Inaktiv platsannons

Säljare till Damavdelningen, Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Urval sker löpande
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den Säljare vi söker till Damavdelningen på Åhléns City Stockholm.

Säljare till Damavdelningen

På damavdelningen har vi på en yta samlat en blandning av underkläder, strumpor och sportkläder. Eftersom alla ser olika ut, och tycker om olika, skapar vi underkläder för dam i många modeller och olika material. Vi söker nu dig som vill arbeta med underkläder, strumpor eller sportkläder. Hos oss kommer du få arbeta med många olika varumärken er ett brett sortiment av det vi använder allra mest.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Damavdelningen och på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team och tillsammans med övriga roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom strumpor/ strumpbyxor, sportkläder och underkläder
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för mode, trender och våra produkter

Vi söker ett flertal tjänster med varierande anställningsformer och omfattning. Vi söker dels tillsvidareanställningar med inledande provanställningar om 6 månader på 25-28 h/v och tidsbegränsade anställningar som sträcker sig till 2021 på 20-28h/v. Specificera i din ansökan vad du är intresserad av för tjänst.

Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00-21.00 och du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis