Inaktiv platsannons

Sommarjobba som sågverksoperatör med inriktning truck-, traktor- och lastbilförare i Bollsta i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarjobba som sågverksoperatör med inriktning truck-, traktor- och lastbilförare i Bollsta

Bollsta sågverk är ett av fem sågverk inom SCA Wood. Vi söker nu sågverksoperatörer med inriktning truck- och traktorförare. Tjänsterna som nu efterfrågas är vikariat.

Din nästa utmaning

Sågverksoperatör med inriktninginterna transporter. Befattningen är direkt underställd produktionsledareinterna transporter.Befattningen innebär att man som huvudsyssla har truck/ traktorkörning men även manuelltarbete förekommer. Ex städning/skottning etc. där maskin ej går att använda. Arbete på flera avdelningar förekommer samt individuell produktivitetsmätning görs på de flesta.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt i din arbetsdag och är enengagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål. Du har lägst gymnasieutbildning. Du ha god kunskap om och gillar att arbeta med datorer. B-körkort är ett krav.
Erfarenhet från industri/sågverksbranschen eller truck/traktor körning är meriterande. Vi vill att du är med och bidrar till att nå nya nivåer i en stark och framåtblickande organisation. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosamarbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv,oavsett var du är i livet.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis