Inaktiv platsannons

Sommarjobba som sågverksoperatör med inriktning drift i Bollsta i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarjobba som sågverksoperatör med inriktning drift i Bollsta

Bollsta sågverk är ett av fem sågverk inom SCA Wood. Vi söker nu sågverksoperatörer med inriktning drift. Tjänsterna som nu efterfrågas är vikariat.

Din nästa utmaning

Som vikarie arbetar du med den dagliga driften inom din avdelning såsom process övervakning, utföranade av dagliga rutiner och kvalitets kontroller, en del praktiskt underhållsarbete kan också förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt i din arbetsdag och är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål. Du har lägst gymnasieutbildning. Du ha god kunskap om och gillar att arbeta meddatorer samt har ett tekniskt intresse.
Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri ärmeriterande. Vi vill att du är med och bidrar till att nå nya nivåer i en starkoch framåtblickande organisation. Din personlighet och ditt beteende samspelarmed SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis