Inaktiv platsannons

Distriktsansvarig i Kramfors

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Distriktsansvarig

Vill du jobba med skogsskötsel hos Europas största privata skogsägare? Vill du utvecklas i ett företag med stark framtidstro och en stor långsiktighet i allt vi gör? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Att jobba som distriktsansvarig hos oss är ett självständigt och fritt arbete i en organisation där skog, skogsskötsel och samarbete står i centrum. Du ansvarar i första hand för skoglig planering i fält där skogsskötsel-, skogsvårds- och naturvårdsfrågor är en viktig del av arbetet. Arbetet är omväxlande med kontorsuppgifter och fältuppgifter under hela året.

Vem är du?

Du har goda kunskaper i skogsskötsel, planering och naturvård samt fallenhet för att använda GIS-system. Du har ett genuint intresse för skog och skogsskötsel och värdesätter ett arbete som ger dig möjlighet att vara utomhus. Du är drivande och trivs med att arbeta självständigt men har samtidigt en god samarbetsförmåga då du har många interna och externa kontakter. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Formellt har du en eftergymnasial skoglig utbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten.
Stationering för tjänsten är på vårt kontor i Kramfors.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kramfors
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kramfors | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis