Inaktiv platsannons

Marknadschef i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknadschef

SCA investerar 7,5 miljarder i Västerbottens framtid – kom och bli en del av den framtiden tillsammans med oss! Vill du arbeta med kunden och unika affärer i fokus? I denna roll blir du en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri. Är du lyhörd och bra på att skapa långsiktiga relationer? Vill du utvecklas i ett expansivt företag med stark och hållbar framtidstro? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi investerar stort i vårt kraftlinerbruk i Obbola och därmed ökar behovet av råvara. Vi tror på lokal anskaffning och vår grupp av virkesköpare i Västerbotten ökar, därför behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare en marknadschef.

Vi letar en relationsskapare som vill utvecklas med oss på SCA Skog i Västerbotten. Som marknadschef är du ansvarig för att coacha en grupp affärdrivna virkesköpare inom ditt distrikt. Virkesköparna jobbar med rådgivning och erbjuder våra olika skogsvårdstjänster så att skogsägarna kan sköta sin skog på bästa sätt. Ditt arbete innebär att möta människor och skapa förtroende på riktigt. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att jobba med marknadsstrategi, marknadsföring och att planera och genomföra marknadsaktiviteter. Du kommer att ingå i ett nätverk av marknadschefer inom SCA Skog vilka jobbar på andra regioner.

Vem är du?

Du tycker om att göra affärer, planera marknadsarbete och att leda ett team. Du är prestigelös och lyhörd för dina medarbetares kunskaper och idéer. Du gillar att samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer. Du gillar också att vara ledare och att jobba både strategiskt och operativt. Du är engagerad, entusiastisk och har lätt att coacha andra. För oss är det en stor fördel att du har erfarenhet av marknad och försäljning och att du från tidigare arbeten har en vana att leda andra. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vill du vara en del av vårt företags hållbara investeringar idag och i framtiden? Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd! Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Placering för tjänsten är på vårt kontor i Umeå eller på annat kontor inom förvaltningen enligt överenskommelse.

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis