Inaktiv platsannons

Skogsbruksplanläggare i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsbruksplanläggare

Nu söker vår skogsförvaltning i Västerbotten en kvinna eller man som vill ta sig an rollen som skogsbruksplanläggare. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett företag med stark framtidstro och en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och drivkraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som skogsbruksplanläggare kommer du att arbeta med skoglig fältinventering, sammanställning av resultat och iordningsställande av färdiga skogsbruksplaner. Du kommer även att ingå i en utvecklingsgrupp som bidrar till det fortsatta utvecklingsarbetet kring SCAs skogsbruksplaner. Då många av planerna görs av entreprenörer så kommer en del av ditt arbete bestå i att stötta dem samt att kvalitetssäkra de framtagna planerna.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och ha en förmåga att planera arbetet. Vi lägger stor vikt vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor, då arbetet innefattar mycket kontakt med både entreprenörer och dina kollegor. Du bör ha skoglig eftergymnasial utbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är meriterande med erfarenhet från skoglig planering och inventering. B-körkort är ett krav. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en varierad tjänst med mycket frihet under ansvar där du är med och bidrar till vår virkesanskaffning. Du kommer att få en god introduktionsutbildning och stöd för att kunna möta kraven i tjänsten. Tjänsten är en 2 årig visstidsanställning med möjlighet till fortsättning. Stationering blir på vårt kontor i Umeå eller på annat kontor inom förvaltningen enligt överenskommelse.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

23-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis