Inaktiv platsannons

Framtidens Produktionsledare i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Framtidens produktionsledare

Ta plats i en fabrik som håller världsklass när det gäller produktkvalitet, teknik, miljö och konkurrenskraft. SCA Östrand är världens största produktionslinje för blekt barrsulfatmassa- Välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här skiftgående rollen leder du produktionsarbetet för ett av Östrands sex skiftlag vilket består av ca 20 medarbetare.
Din huvuduppgift är att tillsammans med skiftlaget nå uppsatta mål genom att styra och följa upp den dagliga produktionen på ett optimalt sätt med fokus på, kvalitet, kvantitet, energi, ekonomi och miljö.
Vidare ingår att utveckla medarbetarna och skiftlagen i samverkan med dagtidsorganisationen och övriga produktionsledare.

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som är en mogen, kommunikativ ledare – en god förebild som tänker efter innan du handlar med säkerheten i fokus! Du har ett uttalat intresse för ledarskap och en god förmåga att stödja och inspirera dina medarbetare i deras och teamets utveckling. För att lyckas är du målorienterad och handlingskraftig- du skapar energi och visar vägen genom handling. Du känner ansvar för verksamheten och gör företagets beslut till dina. Vi ser framför oss en person som är van att arbeta med stor egen drivkraft och att du vill utvecklas både i din yrkeskompetens och som person.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsmetoden Lean som är Östrands sätt att arbeta med ständiga förbättringar.
Vi vill att du har minst gymnasieutbildning och en teknisk bakgrund - branscherfarenhet är en fördel men inget krav.
För oss är det mycket viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerade kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.
Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner.

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis