Inaktiv platsannons

Tork och pannskötare i Rundvik

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Tork och pannskötare

Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklingsinriktat arbete med datorstyrda processer. Vi är behov av en tork och pannskötare till Rundviks sågverk som är ett av fem sågverk inom SCA Wood. Varmt välkommen med din ansökan!

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder över hela världen inom träindustri och byggvaruhandel.

Din nästa utmaning

Dina huvuduppgifter kommer att innebära ansvar för styrning och övervakning av torkprocessen av virket, samt drift av ångpannan.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera torkning i samråd med produktionsplanerare, svara för torkprogrammen och utveckling av dessa och löpande kvalitetskontroller. Du kommer också att ta hand om drift och underhållplanering av ångpannan. Detta ger dig goda möjligheter till såvälteknisk som personlig utveckling.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har treårigt gymnasium med teknisk inriktning och några års erfarenhet av processindustri. B-körkort är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från panna, tork eller pellets processer så är det meriterande. Då arbetet innebär kontakter inom och utanför företaget vill vi att du har en godförmåga att kommunicera i tal och skrift och att du behärskar Office-paketet.
I rollen som tork och pannskötare är det viktigt att dubidrar till våra miljö- och säkerhetsmål samt kvalitetskrav.

Du är en social person som är självgående och initiativrik problemlösare. Du gillar utmaningar och kan bidra till förbättringar på olika plan. Stor hänsyn tas till personliga egenskaper där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rundvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Rundvik | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis