Inaktiv platsannons

Utvecklande processingenjör i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Utvecklande processingenjör

Vill du vara med och utveckla oss? I den här rollen får du arbeta med utveckling av produktionseffektivitet, kvalitet, kostnader och arbetsmiljö. Nu söker vi en processingenjör till ett av världens största pappersbruk. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som processingenjör hos oss har du ett processtekniskt ansvar inom ett delområde på en pappersmaskin. Detta innebär bland annat att arbeta med analys och avhjälpande av brister i produktionsprocessen samt att aktivt medverka till utvecklingsarbetet gällande produktionseffektivitet, kvalitet, kostnader och arbetsmiljö.

Inom avdelningen deltar du i dagliga möten, jobbar med processavvikelser tillsammans med operatörerna samt driver analys- och förbättringsarbeten. Genom TPM, vår metodik för ständiga förbättringar, arbetar vi med utveckling av vår verksamhet med fokus på delaktighet och engagemang i alla led. Du deltar i arbetsmiljöarbetet på avdelningen där vi tillsammans jobbar för en säker och hälsosam arbetsmiljö. Du ansvarar också för att hålla i arbetsområdesträffar för ditt arbetsområde.

Utöver detta kommer du att arbeta med kompetensutveckling och processkunnande för personalen genom utbildning och driftsinstruktioner.

Tjänsten är placerad vid en av våra pappersmaskiner på Ortviken. SCA Ortviken i Sundsvall är ett av världens största tryckpappersbruk i ständig utveckling. Vi erbjuder högkvalitativa bestrukna och obestrukna produkter producerade på färsk gran från Norrlands skogar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom områden som maskinteknik eller kemi. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete inom pappers- och massaindustrin samt papperstillverkning och specifikt erfarenhet av bestrykning. Du uttrycker dig flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är bra på att ta egna initiativ och att samarbeta tillsammans med andra. Du har ett coachande förhållningssätt i din vardag samt är bra på att knyta kontakter och därmed skapa förtroende. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du har en god analytisk förmåga och kan fördjupa dig i och felsöka störningar i processen samt se åtgärder som behövs i både kort och långt perspektiv.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen ges du möjlighet till såväl teknisk som personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis