Inaktiv platsannons

Skogsmaskinförare i Ytterhogdal

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsmaskinförare

Vill du vara med och bidra till vår målsättning att alltid vara skogsägarens bästa val och samtidigt vara en viktig del av vår hållbara och effektiva värdekedja från skog till industri? Då kanske det är du som blir vår nästa skotarförare. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Nu söker vi en kvinnlig eller manlig skotarförare till vårt gallringslag i Ytterhogdal. Du och dina kollegor jobbar mot fastställda mål, och ansvarar i stor utsträckning själva för att planera och utföra arbetet. Med moderna maskiner och utrustning utförs uppdrag både på egen skog och hos privata markägare. SCA fokuserar på att vara skogsägarens bästa val och vi har höga ambitioner på naturvårdshänsyn samt att minimera miljöpåverkan med vår verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill vara med och bidra till ett framgångsrikt team. Du arbetar bra med andra och verkar för en god kommunikation och laganda inom arbetslaget, men känner dig också trygg med ensamarbete. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Vi välkomnar alla sökande; kvinna som man, du som vill byta bransch, du som håller på att slutföra dina studier på naturbruksgymnasium och självklart är du som redan har erfarenhet från branschen väldigt intressant för oss. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett arbete mitt i naturen med frihet under ansvar i en utvecklande och kvalitetsinriktad miljö. Du kommer att få en introduktionsutbildning och stöd för att kunna möta kraven i tjänsten som maskinförare. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Utöver kollektivavtalade grundlöner kommer du att få en prestationsbaserad premie samt möjlighet till bonus för goda prestationer.

Publicerad den

15-05-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ytterhogdal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ytterhogdal | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis