Inaktiv platsannons

Sommarjobb Umeåområdet 2020

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarjobb Umeåområdet 2020

Låt din sommar gå åt skogen! Vi på SCA söker nu sommarvikarier till SCA Obbolas pappersbruk och SCA Logistics. Hos oss får du får du växa med skogens kraft – varmt välkommen med din ansökan!

Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag som SCA går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.Som sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.Vi söker dig som har fyllt 18 år, har en pågående eller fullständig gymnasieutbildning och kommunicerar bra på svenska. Vidare tillkommer specifika krav för de olika tjänsterna. Välkommen med din ansökan till SCA Obbola, SCA Logistics, Umeå terminalen i Holmsund samt SCA skog på universitetsområdet i Umeå. I din ansökan uppger du vilken/ vilka tjänster du är mest intresserad av.

Din nästa utmaning

•  Processoperatör inom papper och massa – I den här rollen är din huvudsakliga arbetsuppgift att övervaka driften så att våra produkter tas fram på ett säkert och effektivt sätt, i rätt tid och med rätt kvalitet. I dessa roller arbetar du skift eller dagtid. Du har gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Meriterande är processoperatörsutbildning.Placering SCA Obbola.

• Tekniker inom mekanik - I dessa roller kan du bland annat arbeta i vår verkstad med svarvning, reparationer och svetsning alternativ i vår fordonsverkstad. Du kan också arbeta med underhåll och reparationer av mekanisk utrustning ute i fabriken. Andra förekommande arbetsuppgifter är förebyggande underhåll genom smörjning, oljebyten och tillståndskontroller. Vi söker dig som studerar industri, teknik eller fordon på gymnasiet, teknik eller maskin på högskola/universitet eller någon motsvarande utbildning. För vissa av dessa tjänster är B-körkort ett krav. Det är meriterande om du jobbat som mekaniker inom industrin eller som mekaniker tyngre fordon. Placering SCA Obbola eller Umeå terminal (hamnen).


• Hjullastarförare - I denna roll arbetar du med interna transporter inom pappersbruket. Du har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning samt truckkort över 10 ton, TLP klass C2 eller hjullastare gods. Du har Trafikverkets förarbevis eller B-behörighet. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Till tjänsterna på Renseriet är truckkort C3 meriterande. Placering SCA Obbola.

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år, är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.I din ansökan kommer du att få uppge från när du är tillgänglig när det gäller introduktion och start av sommarjobb, för vissa tjänster kommer introduktionen ske under våren.%MCEPASTEBIN%

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis