Inaktiv platsannons

CAM-Beredare/Programmerare i Finspång

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten


CAM-beredare/Programmerare


Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens


Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.


Vi söker nu en CAM-beredare/Programmerare. Avdelningen tillhör en central produktionsteknisk funktion som ger support till tillverkningen i Finspång. Idag består avdelningen av ungefär tio medarbetare och lika många konsulter. Avdelningen täcker områden som verktygskonstruktion, skärteknik och programmering.


Utmaningen:

  • Som CAM-beredare/Programmerare skapar och modifierar du CNC-program.

  • Du har ett nära samarbete med skärtekniker, operatörer, övriga tekniker och verktygskonstruktörer gällande val av metoder och verktyg. Genom din kreativitet och kompetens bidrar du till verksamheten.
  • Du medverkar vid inkörning av program för att säkerställa en säker och effektiv tillverkning.
  • I rollen ingår även att medverka i avdelningens förbättringsarbete och utveckla rollen, arbetssätt och processer.

Vem är du?

  • Du har en relevant utbildning för tjänsten, som lägst på gymnasienivå, och har några års arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning.
  • Då tjänsten är tekniskt utmanade ser vi gärna att du har en bred svarv- och fräs-kunskap, tidigare erfarenhet av CNC programmering och gärna en operatörsbakgrund.
  • Du har en förmåga att kombinera både dina teoretiska och praktiska kunskaper.
  • Det är meriterande med goda kunskaper i NX och Teamcenter.


Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!


Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via , id nr 191552 senast 5 januari.

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspång
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis