Inaktiv platsannons

Junior Beräkningsingenjör Inom Strukturmekanik i Solna

Om tjänsten

Junior Beräkningsingenjör Inom Strukturmekanik Om jobbet

Tekniska Beräkningar på AFRY i Solna är i en intressant och expansiv fas. Under de senaste åren har vi växt så det knakar och tagit fler och fler marknadsandelar inom både struktur- och strömningsmekanik. Nu söker vi juniora talanger till vårt team inom strukturmekanik som vill vara med på denna fortsatta resa.

Vår sektion präglas av positiv stämning, samarbetsvilja och ett stort kundfokus. Här finner du experter från en mängd olika branscher så som fordon, kärnkraft och aerospace. Med rätt driv har du alla möjligheter att accelerera din karriär inom detta intressanta och högaktuella område. Industrin står inför en rad olika utmaningar där strukturmekaniska beräkningar kommer att vara absolut nödvändiga. Triggas du av möjligheten av att jobba i teknologins framkant? Tveka då inte att ansöka redan idag.

Vem är du?

Du har en bakgrund som civilingenjör i t.ex. maskinteknisk, farkostteknik eller teknisk fysik. Du är i början av din karriär och har idealt jobbat med strukturmekaniska beräkningar i 1-2 år. Du har en fallenhet för problemlösning och drivs av att överträffa de förväntningar som ställs på dig. Som person är du konsultmässig och sätter alltid kunden i första rummet utan att för den delen tumma på din egen professionella integritet. Du tror på dig själv men är ödmjuk och villig att lyssna på dina mer erfarna kollegor. Du trivs med att jobba i grupp men har också börjat ta kliv mot att vara mer självständig.

Då mycket av vårt arbete utförs med olika simuleringsmjukvaror ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av t.ex. ABAQUS, ANSYS, LS-DYNA, ANSA, eller liknande. Har du dessutom byggt script i exempelvis Python eller Bash är det meriterande.

Professionella kunskaper i svenska, både tal och skrift, är ett krav.

På AFRY tror vi verkligen att mångfald lönar sig och vi tar därför gärna emot ansökningar från kandidater med olika bakgrund.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis