Inaktiv platsannons

Junior IT-guru med kunskap inom programmering i Enköping

Om tjänsten

Junior IT-guru med kunskap inom programmering Om jobbet

Har du ett så pass starkt intresse för IT att dina vänner kallar dig för IT-guru? Är du den som löser dina egna och andras tekniska problem? Är du den som tar problemlösningen ett steg längre och skapar egna script för att förenkla och förbättra? Då är du rätt person för oss!

AFRY i Enköping söker nu efter nya kollegor som känner igen sig i beskrivningen ovan. Vi behöver dig, problemlösaren, som älskar att bidra med just din kompetens högt som lågt. I rollen som IT-guru hos oss kommer du att arbeta i flera olika projekt och fokusera på problemlösning av olika slag.

Vi ska vara helt ärliga – du kommer inte att skapa mjukvarumoduler eller utveckla avancerade system, nej. Du kommer att arbeta med problemlösning och scriptning och vara den som ser till att arbetet flyter på som det ska och som kommer med kreativa, snabba lösningar – kort sagt en IT-guru.

Vem är du?

Vi tror att du har gått ett IT-relaterat gymnasium och är en person som tar med dig intresset hem, d.v.s. du scriptar och löser problem även hemmavid. Kanske är du den som bygger dina egna datorer och håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken? Oavsett tror vi att du har ett brinnande intresse för IT, men inte nödvändigtvis så brinnande att du ville sätta dig 3-5 år i skolbänken efter gymnasiet.

Vi behöver dig som kan komma in till oss och hjälpa oss att lösa enklare problem och därför ser vi att du som söker har erfarenhet och/eller kunskap av följande:

  • Windows Server 2016
  • Linux
  • Microsoft Deployment Toolkit
  • Automatisering och scriptning i Bash och Powershell
  • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person är du självgående och vill lära dig mer inom ditt område. Du behöver inte vara översocial eller den som skriker högst på alla möten. Huvudsaken är att du är kunnig och att du kan framföra din åsikt när det behövs. Du trivs som bäst när du får jobba i ett team och du vill såklart vara en del av ett spännande, växande och grymt bra företag! Teamet som du kommer att arbeta med är proffs på det de gör, de är trevliga, nyfikna och framför allt väldigt bra lagspelare – du vill inte missa den här chansen!

Skicka din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev där du tydligt motiverar varför just du ska bli en del av vårt fantastiska team!

Varmt välkommen till oss!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis