Inaktiv platsannons

Farmaceut sökes!Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Älmhult

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sofie Isinger berättar:

 

Välkommen till vårt fina Apotek i Älmhult. Lätt att pendla till, då Apoteket ligger nära stationen.

För mig som chef, är det viktigt att du tycker om kundmöten, och ser glädjen i att hjälpa våra kunder till en bättre läkemedelanvändning och hälsa. Du kanske tycker om att sätta upp egna mål och att det är extra roligt när du kan utmana dig själv? Det är viktigt att vi alla arbetar mot samma mål, samtidigt som vi har en härlig och trevlig stämning, där vi alla hjälps åt.

Våra kunder är en hel del äldre stammisar, men vi har även väldigt många resande med olika nationaliteter. Därför får vi öva på vår Engelska varje dag!  Vi är det självklara valet för dem som bor i centrum, och även dem som reser då vårt apotek ligger bara några minuter från stationen.

Våra öppettider är måndag-fredag 9-18, lördag 9.30-13. På apoteket är vi 8 personer som arbetar, inklusive Apotekschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller deltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Älmhult
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Älmhult | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis