Inaktiv platsannons

Driven Farmaceut till Kungsgatan Göteborg

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sara berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Kungsgatan!

Vi söker dig som är en flexibel och driven farmaceut som brinner för kundmötet och att hjälpa människor. Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda service utöver det vanliga. Apoteket Hjärtat Kungsgatan växer och vi vill stärka vår duktiga team med en extra resurs,en ny medarbetare, som brinner för att göra det lilla extra för våra kunder.

Vi har öppet vardagar 09.30-19.00 lördagar 10.00-17.00 och söndagar 12.00-16.00

Som farmaceut hos oss krävs att du är flexibel och har en överblick över hela apoteket och hjälper till där du behövs med bästa Kunomsorg både på  egenvård och receptsida. Nya kunder hittar hit hela tiden och vi hjälps åt att få dem att känna sig välkomna till oss.Apoteket Kungsgatan 

För mig som chef är det väldigt viktigt att skapa ett team med största arbetsglädje där alla kollegor ställer upp för varandra. Det är viktigt att du är engagerad, flexibel och lyhörd. Du brinner för kundmötet och ger alltid det lilla extra till våra kunder. 

Tjänsten är en farmacevt vikariat,på heltid, med start enligt överens eller gärna senast 2 mars 2020 till 31 december 2020 (med möjlighet till förlängning).

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort 

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis