Inaktiv platsannons

Farmaceut sökes till apotek 20 min från SlussenVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Värmdö

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Regionchef Misak Yazdi berättar:

Nu finns möjligheten att arbeta på ett apotek som endast är 20 min från Slussen och där du reser mot trafiken. För den som önskar kan vi erbjuda möjligheten att arbeta 80% med en heltidslön. Vi erbjuder desutom ett nytt och fräscht apotek, trevliga kunder och kollegor, gratis parkering, omväxlande arbetstider och fin skärgårdsmiljö.

Om detta ovan låter intressant så kan du vara vår nästa kollega! Vi välkomnar dig till Apotek Hjärtat Maxi Värmdö där vi kan erbjuda detta. Apoteket ligger intill en Ica Maxi-butik och är idag öppet 9-21 alla dagar i veckan. Vi är idag 6 medarbetare och vill bli fler då apoteket växer och kunderna tilltar.

Är du intresserad av tjänsten så sök direkt i annonsen, eller kontakta mig direkt för eventuella frågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värmdö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värmdö | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis