Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat SkanstullVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Stockholm

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Geethanjaly  Mahesh Kumar berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Skanstull, Stockholm. Vi är ett härligt gäng på 12 personer som trivs väldigt bra tillsammans.

Vi har öppet vardagar 8:30 - 19:00, lördag 10:00-17:00 och söndag 11:00 - 17:00.

För mig som chef, är det viktigt att man som farmaceut har ögon för kunden och ger sitt allra yttersta för att ge den bästa kundupplevelse hos oss på apoteket. 

Vi har hög tryck på vissa tider och snabba växlingar sker ofta då vi ska hjälpa kunden både i egenvården och i receptkanalen. Du är en lagspelare i nära samarbete med dina kollegor, men kan samtidigt arbeta självständigt utan problem. Du är också lättlärd och gillar utmaningar, samt bidrar med humor och glädje till arbetsplatsen. Som ledare är jag ödmjuk, omtänksam, närvarande och engagerad.

Tjänsten är en tillsvidarenställning som farmaceut och provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse.

 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

 

 

 

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis