Inaktiv platsannons

Unik möjlighet för farmaceutVälkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Alingsås

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Hanna Homman berättar:

Nu har du en fantastisk möjlighet att få arbeta på regionens största apotek med ett härligt kundflöde och den typ av stämning det är på vårt pulserande Apotek Hjärtat på Ica Maxi i Alingsås och samtidigt kombinera detta med att några dagar i veckan vara på ett mindre bostadsnära apotek i Sollebrunn. Där har du en viktig roll under din arbetsdag genom att utföra samtliga moment som en apoteksdrift kräver samt skapa stamkundsrelationer ute på vårt hemtrevlig apotek i Sollebrunn.

För mig som chef, är det viktigt att du delar den glädje inför att hjälpa kunder i olika frågeställningar som resten av båda våra arbetsgrupper. Att du ser möjligheten i denna typ av tjänst där du får utvecklas vare sig du är ny inom branschen eller har mer erfarenhet i denna typ av omväxlande roll. Att du i din roll kan ta med dig erfarenhet från båda apoteket och bli en nyckelspelare i vårt team inom Alingsås-gänget.

Våra kunder är i en sådan här typ av tjänst varierande, allt från våra köpglada Ica Maxi-kunder som uppskattar snabb och enkelhet i sin service medans vi i Sollebrunn har stamkunder som ser apoteket som en social samlingspunkt där de uppskattar ett längre och mer omsorgsfullt kundmöte.

Tjänsten är ett vikariat som farmaceut fram till 2021-08-31. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis