Inaktiv platsannons

Mediespecialist i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Mediespecialist till försäljningsavdelningen

Försäljningsavdelningen består av tre avdelningar – affärsutveckling reklam, sälj och reklamplanering. Nu söker vi en mediespecialist till avdelningen affärsutveckling reklam i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mediespecialist är du en rådgivande och strategisk part till våra direktköpande kunder vad gäller TV4:s plattformar och produkter (tv regionalt och nationellt, digitalt, sponsring och konceptuella lösningar) samt har daglig kontakt med våra säljare.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Strategisk rådgivning och kampanjplanering för nya och befintliga direktkunder
  • Planera, estimera, boka, analysera och optimera våra annonsörers kampanjer inom ramen för TV4:s riktlinjer, kanaler och plattformar.
  • Ansvara för att hålla såväl kunder som säljare informerade om kampanjstatus, annonspriser och programtablåer samt följa upp avslutade kampanjer.

Dina erfarenheter

Vi tror att du har flera års erfarenhet från mediebyrå eller har jobbat med tv-, broadcast- och/eller digitalplanering på ett mediehus.

Du har god strategisk kunskap om den kommersiella mediemarknaden, framförallt rörlig och digital media, och har en förmåga att förstå mål och syfte med försäljning och annonsering. Utöver det har du god kännedom om såväl TV4:s som konkurrerande kanalers programtablåer och om du har arbetat med analysverktyg som AdvantEdge samt planeringssystem, som exempelvis AdMax, är det meriterande.

Dina egenskaper

Som person är du en lagspelare som är noggrann, kundfokuserad, serviceinriktad och analytisk samt har en mycket god samarbetsförmåga eftersom rollen innebär daglig kontakt med både kollegor inom TV4 och med våra kunder.

Du är en duktig administratör, gillar att utveckla kundrelationer och är van vid att jobba mot deadlines.

Sist men inte minst är du en person som känner igen dig i TV4:s värderingar och spelregler: ”ett vinnande lag tillsammans”, ”Lyssna och dela”, ”Våga välja”, ”Satsa helhjärtat” och ”Håll tempo”.

Praktiskt

Du är stationerad i Stockholm på TV4:s kontor på Tegeluddsvägen, tillsammans med cirka tusen engagerade kollegor. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av chef för mediespecialistguppen Susanne Gjötterberg

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och ingår i Unionens avtalsområde. Fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis