Inaktiv platsannons

Biträdande Restaurangchef i Göteborg - Tillsvidare - Heltid

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?


För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.


Varför ska du välja oss? Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildningHos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärkenVi erbjuder flexibel arbetstidVi ger dig stort eget ansvarVi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo


Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King
Har minst fem års branschvana från restaurangTycker om att ta ansvar och fatta beslutÄr resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar


Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg - Tillsvidare - Heltid
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis