Inaktiv platsannons

Butikssäljare Jäsbageri Coop Gamlestaden i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

Vi söker dig som är en driven person med en positiv energi som smittar av sig. Du ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Som butikssäljare i vårt jäsbageri ser du till att våra kunder alltid erbjuds nybakat bröd och en välkomnande avdelning.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete i butik. Om du tidigare jobbat med jäsbageri är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/veckan med tillträde snarast eller enligt ök.

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis