Inaktiv platsannons

Butikssäljare Fisk & Deli Coop Munkebäckstorget i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar. Du har ett rappt steg, ett stort leende och ett kundbemötande i världsklass. Dessutom älskar du att laga mat och ser utmaningen i att lära dig nya saker.

Du som söker är en driven person, har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor på Coop Munkebäckstorget levererar du en högklassig butik som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att skapa köpglädje hos kunden genom att se till att vår manuella fisk- och delikatessdisk alltid är inspirerande och säljande samtidigt som du med bred kunskap och kompetens levererar branschens bästa kundbemötande och mat av absoluta toppklass. Du kommer även få stötta upp butikens kassaarbete.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer. Meriterande är om du har erfarenhet inom området sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka, med varierande arbetstider och tillträde 3 februari eller enligt ök.

Publicerad den

29-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis