Inaktiv platsannons

Plantskolearbetare i Timrå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Plantskolearbetare

Vill du jobba på världens största skogsplantskola med en produktion om ca 100 miljoner plantor. Just nu söker vi ett antal plantskolearbetare till Norrplants plantskolor. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och förändras över året. I rollen ingår alla förekommande arbetsuppgifter som sker för produktion och leverans av frö och skogsplantor. Arbetet sker både inom- & utomhus under årets alla månader. Vår odling är högt automatiserad och många digitala hjälpmedel varvas med kroppsligt arbete. Flexibilitet och att snabbt kunna ställa om till nya arbetsuppgifter kommer att vara språngbräda för framtida uppdrag inom Norrplant och SCA.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill vara med och bidra till ett framgångsrikt team. Som person är du noggrann och arbetar bra med andra och verkar för en god kommunikation och laganda inom arbetslaget, men känner dig också trygg med ensamarbete. Du bör ha gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har skoglig, teknisk och biologisk utbildning samt om du har några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten.
Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av dig som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med säsongsvarierad arbetstid och stationering är vid Norrplants anläggningar i Timrå.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Timrå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)