Inaktiv platsannons

Kock till vårt Produktionskök i Kävlinge, Fazer Food Services

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en kock till Fazers produktionskök i Kävlinge. Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett produktionskök så som matberedning för sjuk- och äldrevård, egenkontroll, inventering och lagerhantering. All mat kommer att lagas från grunden. Tillsammans med produktionsteamet ska du skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att arbeta efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete. Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar med provanställning. Arbetstiden är schemalagd med produktion varannan helg året runt.

Vad vi önskar av dig
Du har dokumenterad utbildning till kock och det är meriterande att ha erfarenhet från storkök och Cook & Chill. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och att maten är visuellt tilltalande. Som person är du glad, positiv och gillar att arbeta efter mål och resultat med högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock har du tidigare arbetat med egenkontrollprogram och HACCP. I rollen som kock hos oss är det viktigt att du gillar att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Teamarbete är naturligt för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Varför ska du välja Fazer?    
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Om Fazer produktionskök i Kävlinge
Vi driver ett produktionskök i Kävlinge. Köket levererar måltider och livsmedel till bland annat äldrevård och sjukhus. I våra omfattande menyer levererar vi ett stort antal portioner årets alla dagar men planerar redan för att utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel och vi arbetar med cook and chill metoden.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Produktionschef Håkan Björk, 0722-44 77 47, eller via mail: hakan.bjork@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-23. Vi tar inte emot ansökníngar via mail! 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kävlinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kävlinge | Restaurang | Deltidsjobb