Inaktiv platsannons

HR-generalist i Helsingborg

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom koncernen Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 5 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Till Home Furnishing Nordic söker vi nu en HR-generalist för vikariat till vårt huvudkontor i Helsingborg. Vi ger dig möjligheten att få vara med i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt där du ges möjlighet att driva och utveckla företagets HR-frågor. Vi söker dig som har arbetat i en bred HR-roll i några år och har starkt driv att utveckla så väl dig själv som företaget.

Om tjänsten

Då vår HR-generalist kommer gå på föräldraledighet söker vi en vikarie som trivs med att ha ett brett arbetsområde i en dynamiskt och snabbrörlig miljö. Du kommer i din roll att arbeta tätt tillsammans med löneadministratören och hantera drygt 300 anställda där personalen bl.a. består av kontorspersonal, chaufförer, kundtjänstmedarbetare och butikspersonal. Du kommer att rapportera till vår ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Chefsstöd i rekrytering
  • Administration kring anställning, introduktion och avslut
  • Chefsstöd gällande HR-processer och personalärenden
  • Ta fram, analysera och följa upp HR-statistik
  • Arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Driva lönerevisionsarbetet
  • Rehabilitering
  • Driva projekt inom HR-områden
  • Underhålla intranätet inkl. utveckling av HR-processer, rutiner och policys

Dina kvalifikationer 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av brett HR-arbete och en akademisk examen som personalvetare eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska i tal som skrift samt har mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper i övriga delar av Officepaketet.

Om dig

Bolaget har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där tempot är högt, vilket ställer krav på engagemang, flexibilitet och problemlösning. För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är viktigt att du har förmåga att arbeta och driva ditt arbete självständigt, du är driven och vill vara med och påverka. Vi tror samtidigt att du är en lösningsorienterad person som trivs i samarbete med andra människor och har en kommunikativ förmåga. Du är ordningsam, har hög integritet, positiv och du trivs på en arbetsplats som utvecklas snabbt och där det händer mycket. Vi söker dig som har en administrativ ådra men samtidigt är effektiv, flexibel och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom möbler och heminredning. Vi erbjuder dig en roll där du förväntas bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling, där du får möjlighet att driva och utveckla HR-området.

Övrigt

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med tillsättning i slutet av mars 2020 och sträcker sig fram till augusti 2021. Placering är på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Ekonomichef Fredrik Landbring via  

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bygghemma Group

Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av bygg- och heminredningsprodukter till konsumenter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. Bland våra online-butiker återfinns bland annat Bygghemma, Trademax, Chilli, Netrauta, Taloon och Furniturebox. Bygghemma Group omsatte ca 5 miljarder kr 2018, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb