Inaktiv platsannons

McDonald’s Strängnäs söker medarbetare

Om tjänsten

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Framtidens restaurang söker medarbetare!

Det händer mycket på McDonald’s just nu. Vi utvecklas i en spännande riktning. Framtiden ser ljus ut. Bland annat har vi nyligen infört bordsservering med minskat matsvinn och nöjdare kunder som resultat. Och det är bara början.

Ett jobb på McDonald’s ger dig kunskap och erfarenheter för livet. Du lär dig att jobba i team ihop med människor som har vitt skilda bakgrunder. Du behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet, det viktiga är vem du är. Inställning väger tyngre än betyg.

Har du många järn i elden? Bra! Vi kan erbjuda flexibla arbetstider. Du kan exempelvis kombinera arbetet med dina studier och fritidsintressen.

Vi erbjuder utbildning från första dagen och har en tydlig karriärstrappa för dig som vill avancera. Dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Om du känner att du är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att jobba med människor – då vill vi träffa dig!

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!

 

 

 

Publicerad den

05-03-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Strängnäs
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Strängnäs | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis