Inaktiv platsannons

Fastighetsskötare utemiljö, Sigtuna

Om tjänsten

Nu söker vi 2 till 4 medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2020 med start 1 maj.

Inom uppdraget arbetar vi med skötsel och underhåll av utemiljö men även tillsyn av miljörum. Tjänsterna är placerade i Sigtuna/Märsta.

Vad ska du göra?

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av gräsklippning, ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området. Flexibilitet är viktigt.

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs på mobilen.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker digitalt krävs viss datorvana. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande. Sodexo strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då vi i dagsläget är fler män än kvinnor ser vi gärna kvinnliga sökande.

B-körkort är ett krav då man behöver kunna ta sig runt i området med bil.

Sista datum för ansökan är 2020-03-31 men vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb