Inaktiv platsannons

Sales and Business Development - Kalmar i Skåne län

Paytack AB är ett svensk start up-företag verksamt i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Malmö. Vår produkt är att använda ansiktsigenkänning för lojalitetskort för restauranger, caféer, hotell med många fler. Vår teknik är en molnbaserad ansiktsigenkänningslösning som bygger på appar för android och IOS. Just nu behöver vi hjälp med att marknadsföra och att sälja in vår lösning till fler pilotkunder. Vi letar efter dig som är utåtriktad, intresserad av affärsutveckling och sälj.

Om tjänsten

Om jobbet

Som säljansvarig, så kommer du hjälpa oss att sammanställa marknadsmaterial, kontakta kunder, genomföra säljmöten, vara med och stänga affärer, implementera, samt följa upp och garantera succé med kund. Kunderna finns över hela Sverige, men vi ser gärna att du fokuserar på Skåne.

 

Om dig:

  • Gillar att arbeta mycket självständigt och med frihet under ansvar. Samtidigt ser vi gärna att du ofta arbetar från vårt kontor i Malmö.

  • Tycker det är roligt att söka kontakt med folk, och kan prata med personer från alla nivåer i ett företag.

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats, med flexibla tider, och en prestationsbaserad lön, och möjligheten att arbeta med en helt ny produkt på marknaden.

 

Lönen kommer vara 100% provisionsbaserad.

 

Publicerad den

17-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Skåne län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis