Inaktiv platsannons

Personlig tränare sökes till Actic Gränby i Uppsala

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

  • Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
  • Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
  • Har ett stort intresse av försäljning
  • Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Deltidsjobb