Inaktiv platsannons

Kock till Fazers restaurang Scotland Yard, Lund, Fazer Food Services

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en driftig och engagerad kock som brinner för att servera den perfekta lunchen! Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyplanering, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Du ansvarar för service, kvalitet och arbetar nära restaurangens gäster.  Som kock hos oss kommer du att arbeta kreativt med den moderna lunchen, tillaga alla våra härliga lunchrätter och sallader. Viss bakning förekommer också.Du strävar ständigt efter förbättringar och följer nya trender inom det egna området. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med huvudsaklig arbetstid måndag till fredag, dagtid.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som anställd på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS, 2014 och 2018 vann de VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant utbildning inom branschen och minst 8 års yrkeserfarenhet som kock. Vi ser gärna att du är van av att jobba med stora volymer och att du har tidigare erfarenhet av vegetarisk och klimatsmart matlagning.
Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. För att uppnå framgång i rollen som kock har du en uttalad känsla för service och tycker om att röra dig bland gästerna. För att vara lämplig för denna roll har du lätt för att samarbeta med andra och skapa team samt att du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter högt uppsatta mål. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Du har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Andreas Holmqvist via mail: . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-02-07. Vi tar inte emot ansökningar per mail. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Restaurang | Deltidsjobb